Services

garage02.png

Reparatie en onderhoud

Voor onderhoud en reparaties bent u bij JM Autoservice zeker aan het goede adres. JM Autoservice beschikt over ruime kennis en ervaring voor alle type auto’s zodat voor alle mogelijke onderhoudsintervallen een oplossing gevonden kan worden. Hierbij kunt u onder andere denken aan kleine beurt, grote beurt enz.

APK-keuringen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Maar het blijft een momentopname en het betekent dus niet dat uw auto ’t het hele jaar blijft doen. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto is dus belangrijk, ook al is hij APK gekeurd.

 

Diagnose apparatuur

snapon.pngJM Autoservice beschikt ook over de juiste Snap-on diagnose apparatuur om uw auto goed en minutieus uit te kunnen lezen en om storingen snel te kunnen maken en/of verhelpen voor iedere auto.

Schadeherstel

Autoschade
Schade aan uw auto is erg vervelend maar helaas niet altijd te voorkomen. Natuurlijk is het dan prettig om snel en adequaat geholpen te worden. Ook hiervoor bent u bij JM Autoservice aan het juiste adres. Verder is het maken van een duidelijke taxatie voor JM Autoservice geen probleem. Wanneer uw verzekering een expert wilt sturen, is dit uiteraard geen probleem.

In- en ombouw van alle voorkomende accessoires

Natuurlijk kan het voorkomen dat u eens een andere uitstraling aan u auto wilt geven. Hierbij kunt u denken aan bodykits, spoilers, velgen, en alle andere sport- en stylingaccessoires. Ook voor het inbouwen van Audio, Video, Multimedia en Navigatie kan JM Autoservice u van dienst zijn.

Aan- en verkoop van (gebruikte) auto’s

Bent u op zoek naar een auto? Ook hiervoor kunt u terecht bij JM Autoservice. Er is voldoende keus in verschillende auto’s. De prijzen variëren van 650 euro tot de duurste slee. Belt u gerust eens om te informeren naar de mogelijkheden. Verder komt het vaak voor dat mensen een auto kopen waarbij ze niet weten wat ze werkelijk in huis halen. Voor een klein tarief is JM Autoservice zelfs bereidt om met u op een andere locatie naar een andere auto te gaan kijken. Bel of mail gerust eens om een afspraak te maken.

Klik hier om direct een afspraak te maken.

Telefoon: + 31 (0)6- 50616851
E-Mail: info@jmautoservice.nl

24 uur service voor vaste klanten

Vaste klanten verdienen volgens de visie van JM Autoservice iets extra’s. Daarom biedt JM Autoservice vaste klanten een 24 uur service aan. Deze service wordt aangeboden tot een straal van +/- 35 kilometer.